Welkom op de website van
Home » Wie ben ik

Wie ben ik...

 Mijn naam is Karin Kranenburg, en sinds augustus 2014 woon ik in Nieuw Buinen, waar ik ook mijn trimsalon heb. Ik heb altijd dieren om mij heen gehad, vooral honden spelen een grote rol in mijn leven. Ze leven dicht naast je en kunnen goed aanvoelen hoe jij je voelt. Op dit moment heb ik zelf een Boxer, genaamd 'Loïs'. Voorheen heb ik ook al Boxers gehad, een Grote Poedel en een Bordeaux Dog.

Ik heb altijd het beroep Hondentrimster in mijn hoofd gehad, lekker met honden bezig zijn en ze weer netjes naar huis laten gaan. Iets goeds doen voor hond en baas. In 2003 ben ik dan ook de opleiding gaan doen en in 2005 heb ik mijn diploma 'Hondentrimmen' behaald in Barneveld. Mijn stage heb ik doorlopen bij Jean Beets, een bekende in de trimwereld, tevens fokker van Grote Poedels.

Bijna 10 jaar heb ik in Alteveer (GN) mijn trimsalon gehad en een leuke klantenkring opgebouwd. Inmiddels ben ik verhuisd naar Nieuw Buinen, en ook hier hebben we een trimsalon gerealiseerd aan huis. Na al die jaren doe ik het hondentrimmen nog steeds met veel plezier en het lijkt me leuk om u en uw hond in Nieuw Buinen te mogen ontvangen! 

 

Loïs als pup

IMG_20150117_155952-1.jpg

 

en Quinta de Grote Poedel, helaas is ze begin 2018 overleden, ze was toen al op leeftijd.