Wie ben ik...

 

Mijn naam is Karin Kranenburg, en sinds augustus 2014 woon ik in Nieuw Buinen, waar ik ook mijn trimsalon heb. Ik heb altijd dieren om mij heen gehad, vooral honden spelen een grote rol in mijn leven. Ze leven dicht naast je en zijn echt een maatje voor je. Op dit moment heb ik een Boxer, haar naam is Bootz. Voorheen ook al Boxers gehad, een Bordeaux dog en een Grote Poedel. 

Ik heb altijd het beroep Hondentrimster in mijn hoofd gehad, lekker met honden bezig zijn en ze weer netjes naar huis laten gaan! In 2003 ben ik dan ook de opleiding gaan doen en in 2005 heb ik mijn diploma 'Hondentrimmen' behaald in Barneveld. Mijn stage heb ik doorlopen bij Jean Beets. Een bekende in de trimwereld, tevens fokker van grote Poedels.

Bijna 10 jaar heb ik in Alteveer( GN) mijn trimsalon gehad en een leuke klantenkring opgebouwd. Inmiddels verhuisd naar Nieuw Buinen en ook hier een trimsalon gerealiseerd bij huis. Na al die jaren doe ik het hondentrimmen nog steeds met veel plezier en het lijkt me leuk om u en uw hond hier te ontvangen!